Over De kracht van literatuur

25 jan

In het kader van Toast Literair brengt Rein Janssens ‘De kracht van literatuur’. Onze gast staat met beide benen in het uitgeversvak. Daardoor is ze dan ook geen onbekende voor heel wat Nederlandstalige schrijvers. Vanuit haar expertise vertelt ze verhalen over boeken en al vertellend zoekt ze zo een antwoord op volgende vragen: Waarom lezen we? Wat kunnen boeken voor je betekenen? Welke is de emotionele impact van een boek? Ze geeft een bijzondere inkijk in taal, het schrijverschap en wat literatuur in het algemeen verschaft. Voor iedereen en in het bijzonder voor de leden van onze leesgroepen een niet te missen avond.

woensdag 25 januari 2023 om 20:00 uur

In het kader van Toast Literair nodigt Davidsfonds Latem-Deurle u uit op een lezing vanRein Janssens op woensdag 25 januari om 20 uur in de Brouwerijschuur te Latem. Met ‘De kracht van literatuur’ brengt onze gast verhalen over boeken en brengt een bijzondere inkijk in taal, schrijvers en literatuur. Zij staat trouwens met beide benen in het uitgeversvak. Voor iedereen en in het bijzonder voor de leden van onze leesgroepen een niet te missen avond.Na de lezing klinken wij op het nieuwe jaar met een drankje en hapjes. Voor de organisatie van de receptie vragen wij in te schrijven vóór 20 januari. langs deze link

https://docs.google.com/forms/d/1jVNAV99CVlZ9jfWqZ9SNX9CaZE2mMZ6eBr27uGsePKw/viewform?edit_requested=true

Lukt dit niet, kan inschrijven ook met een e-mail naar bauwense@proximus.be.Deelname is gratis voor Davidsfondsleden. Bijkomende informatie op 09/282.30.77.Niet-leden betalen 10 euro (vooraf te betalen op BE23 8910 5401 7791 van Davidsfonds Latem-Deurle).

reinjanssens

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard € 10,00
Labels: TaalLiteratuurLezingActiviteitToast Literair